از زمانی که استفاده از شبکههای اجتماعی افزایش چشمگیری داشته است و نفوذ آن در بین کاربران بیشتر شده است، خیلیها به عنوان یک پلتفرم تبلیغاتی به آن نگاه ویژهای دارند. اما بازاریابی رسانه های اجتماعی کار سادهای نیست و تکنیکها و ترفندهای زیادی دارد. تبلیغات عامل مهمی در رشد شما میباشد.
رسانههای اجتماعی امکان ارتباط برقرار کردن با مخاطبین و مشتریان را برای شما فراهم میسازند تا از این طریق آنها را متقاعد کنید که اقدام به خرید محصولات و یا خدماتتان کنند. استفاده از رسانههای اجتماعی برای بازاریابی، که از آن تحت عنوان بازاریابی رسانه های اجتماعی یاد میشود، نیاز به زمان و همچنین منبع برای تولید محتوا جهت جذب مخاطبین دارد. تمرکز ما در این نوشتار بر روی همین نوع از بازاریابی یعنی بازاریابی رسانه های اجتماعی است و قصدِ آن داریم که، البته به طور مختصر، در مورد چند و چون این نوع بازاریابی با شما صحبت کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.
[one-third-first]
لیست بیلبوردهای شهر تهران
[/one-third-first]
[one-third]
لیست بیلبوردهای لواسان
[/one-third]
[one-third]
لیست بیلبوردهای شمشک
[/one-third]
استراتژی در بازاریابی رسانههای اجتماعی
پیش از آن که بازاریابی رسانههای اجتماعیتان را آغاز کنید، مثلاً پیش از آن که اقدام به ایجاد وبلاگ یا صفحه اینستاگرام کنید و یا درصدد استفاده از فیسبوک برآیید، باید یک طرح و نقشه برای این کار داشته باشید. یعنی باید در وهلهی نخست هدف یا اهدافتان را مشخص کنید، مثلاً افزایش شهرت برندتان، یا افزایش میزان ترافیک وبسایتتان.
افزون بر این، بایستی بازار هدفی که میخواهید به آن برسید را تعیین کنید، همچنین مشکلات و چالشهایی که مخاطبان و مشتریانتان با آنها درگیر اند را کشف نمایید. سرانجام تصمیم بگیرید که از کدامین رسانههای اجتماعی میخواهید برای دستیابی به مشتریان بالقوه استفاده نمایید. برخی از گزینههای موجود عبارت اند از: فیسبوک، لینکدین، اینستاگرام، توییتر، وبلاگها و یوتیوب.
ایجاد محتوا
اولین کاری که بازاریابی رسانه های اجتماعی میتواند برایتان انجام دهد توسعه دادن نگاه و نگرشی ست که شما در سر دارید. این امر از طریق تولید محتوا برای این رسانهها قابل دستیابی است. افزون بر این باید هدرها و تصاویر کاور را برای هر یک از رسانه های اجتماعی ایجاد کنید، هدرها و تصاویری که باید حتماً،مستقیماً، نشان از برند شما و فعالیت برند شما داشته باشند. پس از اطمینان حاصل کردن از مطابق بودن تصاویر با برندتان، بایستی توضیحی کوتاه در باب کمپانیتان، نوع فعالیتاش، و در کل تاریخچهای کوتاه از آن، ارائه دهید و سعی کنید حتماً یک لینک ابتدا به وبسایت و پس از آن به کانال یوتیوبتان بدهید.
تلاش روزانه در بازاریابی رسانههای اجتماعی
برای بالا نگاه داشتن بازاریابی رسانه های اجتماعیتان بایستی چندین بار در هفته پست بگذارید. در این پستها از مخاطبین بخواهید که در باب موضوعاتی مرتبط با کسب و کار شما به بحث بنشینند. سعی کنید به طور مداوم به منابع مفید لینک دهید و افزون بر این به دنبال یافتن سایر شرکتهای غیر رقیبی که در صنعت شما فعالیت میکنند باشید تا بتوانید لینکهایتان را با آنها نیز به اشتراک بگذارید.
نکتهای که در این بین میتواند مفید باشد این است که بایستی یاد بگیرید که همواره مخاطبینتان را دنبال کنید و دریابید که آنها کدامین پستها و محتواها را خوش میدارند تا شما نیز با ایجاد چنین محتواهایی بتوانید رضایتشان را جلب کنید. همچنین بایستی این مورد را به یک وظیفه برای خود تبدیل کنید که هر روز به کامنتها و پیامهایشان پاسخ دهید و در واقع تعاملی دو طرفه با آنها داشته باشید. این امر در حفظ آنها و البته افزایش تعدادشان بسیار مؤثر است.
آنالیز
با وجود آن که یکی از تلاشهای شما در بازاریابی رسانه های اجتماعی بایستی معطوف بر افزایش تعداد مخاطبین باشد، اما نکتهای که کم اهمیت نیست این است که کیفیت مخاطبینتان مهمتر از کمیتشان است. منظور این است که مخاطبینتان باید فعال باشند و در واقع نسبت به تلاشهای شما واکنش نشان دهند. یکی از این واکنشها، ورود آنها به وبسایتتان است. برای آن که دریابید که آیا پستهای شما در رسانههای اجتماعی مفید بوده اند یا نه و در واقع توانستهاند مخاطبین را، یا به عبارت بهتر بخشی از مخاطبین را، به وبسایتتان سوق دهند میتوانید از برخی ابزارهای آنالیز مخصوص این کار استفاده کنید.
با استفاده از این ابزارها در خواهید یافت که فعالیت شما در بازاریابی رسانه های اجتماعی تا چه میزان توانسته در افزایش میزان ترافیک وبسایتتان مفید باشد.