صفحه فرود و ۸ قانون که باید در طراحی و ایجاد صفحه فرود رعایت شوند!

صفحه فرود ؛ چنان که از عنوان این نوشتار برمی‌آید، در این نوشتار می خواهم به ۸ قانون که در طراحی و ایجاد یک صفحه فرود بایستی به کارشان ببرید بپردازم. احتمالاً اگر درصدد مطالعه‌ی این نوشتار برآمده‌اید تا حد زیادی با چیستی صفحه فرود آشنایی دارید. اما اگر آشنایی ندارید، با وجود آن که ممکن است این نوشتار خیلی به کارتان نیاید، بایستی بگویم که صفحه فرود در واقع یک صفحه از وب‌سایت‌تان است که کاربر با ورود به وب سایت شما از هر طریقی برای نخستین بار با آن مواجه می شود. مثلاً اگر یک بنر تبلیغاتی در یک وب‌سایت دیگر درج کرده باشید و کاربر با کلیک بر روی آن بنر به صفحه‌ی X از وب‌سایت شما وارد شود و در واقع روی آن صفحه، فرود بیاید آن صفحه یک صفحه فرود محسوب می شود. بنابراین یک سایت ممکن است از چندین و چند صفحه فرود برخوردار باشد. اما نکته‌ای که در این بین وجود دارد این است که صفحات فرود از اهمیتی بالا برخوردار هستند. همان‌گونه که گفته می شود اولین دیدار شما با اشخاص در نحوه‌ی برداشت آن‌ها از شما تأثیر دارد نیز اولین صفحه ای ست که کاربر با آن مواجه می شود و لذا بایستی از برخی موارد برخوردار باشد تا بتواند مخاطب را به کلیک بر روی Call to Action ها ترغیب کرده و یا موجب شود که کاربر خیلی زود و صرفاً با مشاهده‌ی این صفحه سایت را ترک نکند.

با این مقدمه، در ادامه با من همراه باشید تا ۸ مورد از قوانینی که بایستی در طراحی و ایجاد یک صفحه فرود به کارشان ببرید را به همراه یکدیگر مرور کنیم.

[one-third-first]

بیلبورد های شهر تهران | آژانس تبلیغاتی آیینه تهران

لیست بیلبوردهای شهر تهران

[/one-third-first]

قوانین مهم در ایجاد صفحه فرود

۱- توجه به هدف صفحه:

صفحه فرود شما بایستی از یک هدف برخوردار باشد. در واقع پیش از ایجاد صفحه فرود باید از خود بپرسید که می‌خواهید کاربران با ورود یا در واقع فرود در این صفحه چه کاری انجام دهند؟ با تعیین این کار، صفحه را به گونه‌ای طراحی کنید که کاربران با ورود به آن تنها کاری که بتوانند انجام دهند، البته به جز خروج، همان کاری باشد که شما می خواهید. مثلاً می خواهید کاربر با فرود در صفحه X روی یک لینک کلیک کند. بنا بر این هدف، بایستی یک لینک را به شکلی زیبا و شیک در وسط صفحه قرار دهید تا کاربر با ورود به صفحه بر روی آن لینک کلیک نماید.

۲- توجه به اولویت بندی:

دومین قانون، توجه به اولویت بندی پیام‌ها است. اگر قصد دارید که در صفحه فرودتان چند پیام را به مخاطب برسانید باید این پیام‌ها را به نحوی در صفحه قرار دهید که مهم‌ترین‌های‌شان به هیچ عنوان از چشم مخاطب دور نباشند. مثلاً می توانید مهم‌ترین پیام را با فونتی منحصر به فرد و خوانا و در اندازه‌ای بزرگ در بالای صفحه قرار دهید. کاربری که به صفحه نگاه می کند محال است که این پیام را مشاهده نکند.

۳- توجه به عنوان:

مهمترین قسمت وب سایت شما، عنوان صفحه ی اصلی است.

یک وب سایت باید در عرض سه ثانیه به بازدید کنندگان بگوید که این کسب و کار چه محصول یا چه خدمتی ارائه می کند. این همان جایی است که عنوان باید مطرح شود. ممکن است فقط در چند کلمه بیان شود اما مهم ترین بخش وب سایت شماست.

عنوان  صفحه فرود باید بسیار واضح و روشن باشد. افزون بر این باید جذاب هم باشد. اما فارغ از این موارد، این عنوان باید گویای محتوای صفحه فرود باشد تا کاربر با ورود به صفحه و به صرفِ خواندن عنوان بتواند دریابد که در این صفحه به طور کلی چه در انتظار اوست و در واقع با مرور این صفحه شاهد چه چیزی خواهد بود. به این نکته دقت داشته باشید که به هیچ عنوان نباید از عنوان غیر مرتبط استفاده کنید، این کار شانس خروج کاربر از سایت را به شدت افزایش می‌دهد.

۴- توجه به مزایایی که عاید مخاطب می شوند:

مخاطبین حال حاضر عاشق چشم و ابروی برندها و کسب و کارها نیستند. آن‌ها به دنبال آن اند که ببینند محصولات و خدمات کدام برند می توانند به آن‌ها در داشتن زندگی‌ای بهتر کمک کنند. در واقع می توان گفت کاربران در جایی باقی می مانند و به جایی گرایش دارند که بدانند در آن‌جا چیزی عایدشان می شود. سعی کنید این قاعده را در صفحه فرود نیز رعایت نمایید و به مخاطبینی که به این صفحه می‌آیند یک پاداش ارائه دهید. این پاداش هر چه  می خواهد باشد!

۵- توجه به لینک یا لینک‌های خارجی:

تا جایی که می توانید در صفحات فرود از لینک‌های خارجی استفاده نکنید. این کار ممکن است موجب شود که کاربر با کلیک بر روی آن‌ها از صفحه خارج شده و در نهایت هدف شما برآورده نگردد.

۶- توجه به سادگی و صریحی Call to Action:

Call to Action موجود در صفحه فرود باید ساده و صریح باشد. در صورت نیاز می توانید آن را چند بار در صفحه تکرار کنید. به خاطر داشته باشید که مخاطب امروز کم حوصله است، چرا که می داند آلترناتیوهای بسیاری وجود دارند بنابراین باید تا جای امکان به «سرعت»، «صراحت» و «سادگی» در قرار دادن Call to Action در صفحه دقت کنید.

۷- توجه به قالب صفحه:

صفحه فرود در اکثر موارد باید طراحی و قالبی متفاوت به نسبت سایر صفحات داشته باشد. همچنین برای آن که Call to Action این صفحه به خوبی قابل مشاهده باشد سعی کنید تا جای امکان از رنگ سفید زیاد استفاده کنید و همچنین نوار ناوبری سایت‌تان را در این صفحه حذف کنید. هر تصویر و لینکی را هم که گمان می کنید به درد نخور است و ممکن است موجب حواس‌پرتی کاربر در این صفحه شود نیز حذف نمایید.

۸- توجه به تستیمونیال:

یکی از روش‌های خوبی که صفحه فرود را بهتر از آن چه که هست می کند استفاده از تستیمونیال، آن هم به صورتی جذاب، در صفحه فرود است. این کار موجب می شود که کاربران با اعتماد بیشتری فعالیت‌شان را در صفحه‌ی فرود انجام دهند.

۸ قانون که باید در طراحی و ایجاد صفحه فرود رعایت شوند! | شرکت تبلیغاتی آیینه تهران ویژن
۸ قانون که باید در طراحی و ایجاد صفحه فرود رعایت شوند! | شرکت تبلیغاتی آیینه تهران ویژن

سخن آخر

قطعاً این ۸ مورد تنها مواردی که باید در طراحی و ایجاد یک صفحه فرود به کار گرفته شوند نیستند، بلکه موارد دیگری نیز وجود دارند که رعایت‌شان موجب بهتر شدن صفحات فرود می شود. اگر شما به یک یا چند مورد از این موارد واقف هستید لطف کرده و در قسمت نظرات آن یا آن‌ها را با ما و کاربران در میان بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا