برندینگ در رسانه های اجتماعی و نکات آن

برندینگ در رسانه های اجتماعی در دنیای امروز خیل عظیمی از انسان‌ها در انواع رسانه‌های اجتماعی فعالیت دارند و بخش عمده‌ای از ساعات روزشان را صرف چرخیدن در این رسانه‌ها می‌کنند. از آن‌جا که قاعده‌ی طلایی «در جاهایی تبلیغ کنید که مردم حضور دارند» قاعده‌ای مفید است لذا باید از رسانه‌های اجتماعی، به مثابه‌ی مکان‌هایی که از جمیعتی بسیار زیاد برخوردار اند، در راستای برندینگ استفاده کنید. در این نوشتار، به معرفی نکاتی می‌پردازم که می‌توانند جهت برندینگ در رسانه های اجتماعی به کار آیند. با من همراه باشید.

[one-third]

بیلبورد های شهر تهران | آژانس تبلیغاتی آیینه تهران

لیست بیلبوردهای شهر تهران

[/one-third]

۱- برند خود را در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی ثابت نگاه دارید:

مهم‌ترین عنصر برندینگ در رسانه های اجتماعی «ثبات» است. به عنوان مثال اگر وب‌سایت شما از یک تِم خاص، چه از لحاظ رنگ و چه از لحاظ نوع تصاویر، برخوردار باشد و فیس‌بوک‌تان از تِمی دیگر و به همین ترتیب هر یک از رسانه‌های اجتماعی‌تان ظاهری متفاوت داشته باشند این مورد به ضررتان تمام خواهد شد.

بنابراین از همان رنگی که در وب‌سایت شما وجود دارد در سایر رسانه‌های اجتماعی نیز استفاده کنید؛ یا اگر تصویر یک مورد در وب‌سایت‌تان نشان‌دهنده‌ی برندتان است از همان تصویر در سایر رسانه های اجتماعی، چه برای تصویر کاور و چه برای تصویر پروفایل، نیز بهره ببرید. در کل اجازه دهید که یک تم خاص گویای برند شما و در واقع یادآور برند شما در اذهان مخاطبین باشد.

به تصاویر زیر دقت کنید. این تصاویر برگرفته از وب‌سایت، پنل فیس‌بوک و پنل توییتر برند Jamba Juice هستند. می‌بینید که از عناصر رنگی مشابه، تم مشابه و حتی فونت‌های مشابه در این رسانه های اجتماعی استفاده شده است. این مورد، نمونه‌ی بارز آن چیزی ست که تا کنون گفته شد، یعنی عنصر «ثبات» در رسانه های اجتماعی.

نکاتی برای برندینگ در رسانه های اجتماعی

نکاتی برای برندینگ در رسانه های اجتماعی

نکاتی برای برندینگ در رسانه های اجتماعی | شرکت تبلیغاتی آیینه تهران ویژن
نکاتی برای برندینگ در رسانه های اجتماعی | شرکت تبلیغاتی آیینه تهران ویژن

این برند همچنین از لوگوی خود به عنوان تصویر پروفایل استفاده کرده تا اگر بیننده و مخاطبی نتواند در همان نگاه اول از طریق رنگ تصاویر و یا شباهت بین سایت و فیس‌بوک و … به صفحه‌ی این برند پی ببرد از طریق لوگو و تصویر پروفایل بتواند به این مهم دست یابد.

اگر فکر می کنید که صرفاً برندهای بزرگ در راستای برندینگ در رسانه های اجتماعی به عنصر ثبات در این رسانه‌ها نیاز دارند در اشتباه هستید. به تصویر زیر که مربوط به برند  Blue Star Donuts اند دقت کنید.

نکاتی برای برندینگ در رسانه های اجتماعی | شرکت تبلیغاتی آیینه تهران ویژن
نکاتی برای برندینگ در رسانه های اجتماعی | شرکت تبلیغاتی آیینه تهران ویژن

این برند نیز همین امر را در رسانه های اجتماعی رعایت کرده و حقا که پاسخ خوبی هم گرفته است. لازم به ذکر است که این برند تولید کننده‌ی دونات بوده و همواره بر برتری کیفیت بر کمیت تأکید داشته است و به همین دلیل دونات‌های‌اش از کیفیتی بسیار بالا برخوردار هستند.

خلاصه آن که برای انجام یک برندینگ مناسب، ثبات در رسانه‌های اجتماعی از جمله موارد مهم می باشد.

۲- محتوای با ارزش برای به‌اشتراک‌گذاری تولید کنید:

اساس رسانه‌های اجتماعی، محتوا است و برای آن که بتوانید در این رسانه‌ها از بازدیدکنندگان و دنبال‌کنندگانی بیش‌تر برخوردار شوید یکی از کارهایی ضروری که می‌بایست انجام دهید تولید محتوای ارزش‌مند است. این محتوا باید به گونه‌ای باشد که علاوه بر آن که مخاطبین را ترغیب به فشردن دکمه‌ی لایک می‌کند موجب شود که آن‌ها اقدام به ‌اشتراک‌گذاری مطلب کنند. این اشتراک‌گذاری موجب می‌شود که اولاً مطالب شما توسط افراد بسیاری دیده شوند و ثانیاً دنبال کنندگان و البته کسانی که از برند شما آگاهی می‌یابند نیز افزایش یابند.

در کلیت امر، بایستی تحقیق و بررسی کنید که چه نوع محتوا و با چه زمینه‌ای می‌تواند باب پسند مخاطبان باشد و موجب شود که آن‌ها مطالب را لایک کنند و به اشتراک بگذارند و در باب‌شان در قسمت کامنت‌ها به بحث بنشینند.

۳- از تصاویر به درستی بهره ببرید:

وقتی از محتوا صحبت شود نمیتوانیم نقش تصاویر را نادیده بگیریم. در واقع برخی از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، از جمله اینستاگرام و پینترست، تا حد بسیاری بر تصویر متکی هستند.

بایستی تصاویرتان منحصر به فرد، با کیفیت، جذاب و سرگرم کننده باشند تا بتوانید نگاه‌ها را به آن‌ها جلب کنید. همچنین سعی کنید تصاویری که از محصولات‌تان تهیه می‌کنید صرفاً تصاویری نباشند که از محصول در زوایای مختلف گرفته شده‌اند، بلکه بهتر است برخی از این تصاویر نشان‌دهنده‌ی محصول در حال استفاده باشند.

افزون بر این، برای جلب توجه بیش‌تر سعی کنید محصول را در فضایی خنثی قرار داده و پس از آن اقدام به ثبت عکس کنید. در چنین تصویری آن چه که در نگاه اول به چشم می‌آید محصول‌تان است.

همچنین نباید در صفحه صرفا عکس محصولات انتشار یابد چرا که این امر باعث می شود که صفحه برای مخاطب تکراری شود. بنابراین سعی کنید از موضوعات و مناسبت های مختلف در صفحه عکس بگذارید.

۴- اجتماعی باشید:

این مورد یکی از مهم‌ترین موارد برای برندینگ در رسانه های اجتماعی است. منظور این است که با کاربران در تعامل باشید و اجازه دهید ارتباط شما با آن‌ها ارتباطی دو طرفه باشد. اگر کامنت می‌گذارند به کامنت‌ها پاسخ دهید و به آن‌ها این اطمینان را بدهید که نظرات‌شان از اهمیت برخوردار اند و یک به یک مورد بررسی قرار می‌گیرند.

هم‌چنین سعی کنید از طریق مطالبی که به اشتراک می‌گذارید آن‌ها را به مشارکت دعوت کنید. مثلاً بخواهید در مورد این ویدئو یا این تصویر نظر دهند. یا مثلاً چند گزینه در دسترس‌شان قرار دهید و از آن‌ها بخواهید که از میان این گزینه‌ها یکی را انتخاب کنند، یا مثلاً از آن‌ها بخواهید اگر تصویر و یا ویدئویی جالب دارند آن را با شما تقسیم کنند و موارد این قبیل.

سخن آخر

امروزه به سبب استفاده‌ی روز افزون از رسانه های اجتماعی بسیاری از کارشناسان بر عالی بودن این موارد به مثابه‌ی ابزارهایی جهت برندینگ تأکید دارند و به همین سبب در حال حاضر بسیاری از برندها در حال استفاده از هر یک از رسانه‌های اجتماعی، خصوصاً فیس‌بوک و توییتر و اینستاگرام، هستند و آن‌چنان که آمار نشان می‌دهد بسیاری از آن‌ها به هدف یا اهداف‌شان نیز دست پیدا کرده‌اند. حال که چنین است، اگر تا کنون اقدام به استفاده از رسانه‌ها نکرده‌اید هرچه سریع‌تر کارتان را در آن‌ها آغاز کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا