ایده های جدیدتان را این گونه سازمان دهی کنید

اگر تولید کننده، کارآفرین هستید یا کسب و کاری را مدیریت می کنید؛ هر لحظه در حین انجام کار یا حتی زمان فراغت و استراحت ایده هایی به ذهن تان می رسد. ایده هایی برای کارآمدی بیشتر و بهتر کسب و کارتان.

لازم نیست ایده ای که در ابتدا به ذهنتان خطور میکند کامل و پخته باشد ایده میتواند جرقه بسیار کوچکی باشد که با یادداشت آن و فکر روی آن بتوانید آن را بسیار کارآمد تر و مناسب با کسب و کارتان بسازید.

Idea Management - řešení pro řízení inovací | Millennium

ایده ها به همان سرعتی که مثل نور در ذهن مان می آید به همان سرعت هم فراموش می شوند. در این مقاله با روش های مدیریت و یادداشت برداری از ایده هایی که در یک لحظه به ذهن تان می رسد، آشنا می شوید تا بتوانید ایده های جدیدتری از آن ها بگیرید.

سازمان دهی دیجیتالی

بعضی ها از نرم افزاری های یادداشت برداری تلفن همراه، لب تاپ، تب لت و کامپیوتر برای یادداشت برداری از ایده هایی که به آن ها الهام می شود استفاده می کنند. ولی خیلی کارآمد نیست چون در بیشتر مواقع یادتان می رود آن را کجا و بر چه اساسی یادداشت کرده اید.

بهترین راه حل داشتن نرم افزاری تحت وب است تا به محض وصل شدن به اینترنت امکان بررسی آن را به طور دقیق داشته باشید. خوبی این روش این است که لزومی ندارد همیشه تمام تجیهزات الکترونیکی تان همراه تان باشد. کافی است به اینترنت وصل شوید تا بتوانید از این نرم افزار استفاده کنید. بعد سر فرصت می توانید آن ها را دسته بندی و سازمان دهی کنید.

استفاده از این نرم افزار به سادگی جست و جو در گوگل است. برای هر ایده ای می توانید یک پوشه Folder درست کنید. یک پوشه برای تبلیغات، یک پوشه برای خدمات، پوشه ای برای آموزش یا تولید یک محصول جدید. در هر پوشه تمام اطلاعات مربوط به آن را می توانید ذخیره کنید. حتی لینک هایی که در جست و جوهای تان پیدا کرده اید می تواند در این پوشه ذخیره شود تاهر موقع خواستید با وصل شدن به اینترنت دوباره آن ها را مطالعه کنید. از دیگر مزایای این روش این است که می دانید چرا و از کجا این ایده به ذهن تان خطور کرده است.

بعد از مدتی شما یک بانک اطلاعاتی مخصوص به خودتان از ایده های جدید دارید.

اگر نقشه خوانی را دوست دارید نرم افزار Comapping نرم افزار قابلی در نگهداری ایده ها و ردیابی آن ها به شکل نقشه است. حتی می توانید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

چنانچه از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید فعالیت های در حال انجام را با ایده های تان یک جا داشته باشید باید از یکی ازنرم افزارهای همه کاره یا آچارفرانسه ای all-in-one استفاده کنید. بعضی از آن ها را می توانید رایگان دانلود کنید و بعضی را باید بخرید. یکی از این نرم افزارهای همه کاره WorkZone نام دارد که به شما کمک می کند تا هم کارهای فعلی در حال پیگیری، و هم فهرست کارهایی را که باید انجام شود To do list با هم یک جا داشته باشید و حتی از چارت های معروف Gantt استفاده کنید. هر موقع هم که ایده ای به ذهن تان رسید به راحتی می توانید در این نرم افزار یادداشت کنید. یکی دیگر از قابلیت های WorkZone تعیین زمان برای انجام کاری است. به این ترتیب درست مثل زنگ ساعت یا منشی وظیفه شناس، نرم افزار تاریخ را به شما یادآوری می کند تا از زمان بندی کارهای جاری و ایده های تان عقب نیفتید. در نتیجه هیچ چیز را هیچ وقت فراموش نمی کنید.

سازمان دهی کاغذی

با این روش همیشه کاغذ و قلم باید دم دستتان باشد. کلاسورتان را در می آورید و ایده ها و کارهای تان را می نویسید. هر موقع هم خواستید می توانید مطلبی را پرینت گرفته، پانچ کنید و وارد کلاسور بگذارید. این کلاسورها معمولا مقواها یا صفحات پلاستیکی رنگی دارد تا بخش های مختلف را از هم جدا کنید. روی لبه صفحات پلاستیکی یا مقواها Divider می توانید نام پروژه یا ایده تان را بنویسید. بدی این روش حجیم بودن آن است. در عین حال همیشه باید حواس تان به تقویم هم باشد. یعنی بجز این که این کلاسو را هر چه قدر هم کوچک باشد باید همراه خود ببرید و فراموش نکنید، یک تقویم هم برای نوشتن تاریخ ها نیاز دارید. اگر روش کاغذی را برای سازمان دهی ایده تان می پسندید می توانید ابتدای هر بخش یک تقویم یک صفحه ای قرار دهید تا زمان را هم در اختیار داشته باشید. این تقویم ها را می توانید از اینترنت پیدا ودانلود کنید. معمولا تقویم های یک هفته ای یا یک ماهه بهترین انتخاب است. تاریخ های موردنظر را در آن یادداشت کنید تا هر موقع کلاسور را باز می کنید و سراغ بخش موردنظر می روید بدانید چه کاری را چه زمانی باید انجام داده باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا